Yhteystiedot


Ja vielä muutama sananen minusta:

Hei vaan!

Minä olen siis Reetta.

Minua voisi luonnehtia esimerkiksi sanoilla TRE®-ohjaaja, tyyppi Tretan takana, oululaistunut rovaniemeläinen, melkein nelikymppinen, puheterapeutti, äiti, faskia- ja aivointoilija sekä ihmisen, elämän ja luonnon ihmettelijä ja ihailija. 😊

Olen tehnyt TRE®-harjoittelua viimeisten n. kymmenen vuoden ajan ja huomannut itsessäni sen verran positiivisia vaikutuksia niin kehon kuin mielen tasoilla, että minulle on ollut jo pitkään selvää, että haluan ohjata muitakin menetelmän saloihin. Tämä tavoite mielessä valmistuin TRE®-ohjaajaksi (aikuiset, lapset ja nuoret) vuonna 2020 ja kesällä 2021 syntyi Treta.

TRE® on ollut yksi elämääni suurimmin vaikuttaneista yksittäisistä asioista ja koen saaneeni harjoittelusta valtavasti sellaista hyvää, joka ehkä muuten olisi jäänyt saamatta. Tärinän avulla olen saanut mm. paremman unen, pidemmän pinnan, kevyemmän mielen, perspektiiviä katsoa asioita laajemmin, luottamusta itseeni ja omiin rajoihini sekä luvan pitää niistä kiinni. Erityisen onnellinen ja kiitollinen olen siitä, että TRE®-harjoittelu on auttanut minua edellämainituista asioista johtuen olemaan empaattisempi ja ymmärtäväisempi vanhempi omalle lapselleni, minkä toivon kantavan hedelmää kauas tulevaisuuteen.

Teen TRE®:tä nykyään lähes päivittäin, vaikka välillä saattaa olla pidempiä jaksoja, jolloin en tärise. Suhtaudun tärinään sekä uteliaasti että käytännöllisesti. Uteliaan suhtautumisen vuoksi löydän itseni usein esim. tärisemästä kaulaa myöden vedessä. Käytännöllisyyttä taas on täristä vaikkapa bussia odotellessa, treenin jälkeen palautellessa, työpäivän päätteeksi tai nukkumaan laittaessa.

Minulle on itsestään selvää, että tulen käyttämään TRE®:tä jatkossa paitsi oman hyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitäjänä, myös yhtenä työkaluna puheterapeutin työssä. Haaveilen myös siitä, että pystyisin tekemään yksilö- ja ryhmäohjauksia puheterapeutin toimen ohessa, osana normaalia työviikkoa.

Minun mielestä TRE® kuuluu kaikille ja pyrin itse pitämään huolta siitä, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus tutustua menetelmään ja parantaa siten omaa ja läheistensä elämänlaatua.

Uskon, että mitä enemmän TRE®:tä on maailmassa, sitä parempi paikka tämä on meille kaikille.