Hinnasto

Ohjaan yksilöasiakkaita TRE®-harjoittelun pariin kotonani Jylkynkankaalla.

Pari- ja ryhmäohjauksia voidaan toteuttaa joko asiakkaan omissa tai vuokratiloissa. Mahdollinen tilavuokra tai matkakustannukset Oulun ulkopuolelle (>10km keskustasta, 0,44 euroa/km) veloitetaan erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Aleryhmille 25% alennus kaikista hinnoista (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja vanhempainvapaalla olevat)


Yksittäiset TRE®-ohjaukset

Yksilö60min   65€/henkilö
Pari60min90€/pari
Ryhmä90min18 €/osallistuja (minimiveloitus 140€) 

Yksilöohjauspaketit

”Tärinä”-paketti (yht. 3h 15min)           180 €
* Aloitustapaaminen (75min) ja kaksi TRE®-harjoituskertaa (á 60min)

”Värinä”-paketti  (yht. 5h 15min)           260 €
* Aloitustapaaminen (75min) ja neljä TRE®-harjoituskertaa (á 60min)

Ohjauspaketeissa on erillinen peruutusehto. Mikäli aloitustapaamisella tulemme siihen tulokseen, ettei TRE®-harjoittelua kannatakaan aloittaa juuri nyt, veloitetaan paketista vain aloitustapaamisen hinta (65 €). Tapaamiset pidetään yksilöllisesti sovitusti n. 2-4 viikon välein.


Yrityksille ja yhteisöille

TRE®-harjoittelu on mainio väline työkyvyn ylläpitämiseen, kehon huoltoon ja rasituksesta palautumiseen. Yhteisösi tarpeisiin räätälöity TRE®-ohjaus (2-3h) sopiikin loistavasti esimerkiksi osaksi työhyvinvointitoimintaa. Ohjauksessa pääsemme sukeltamaan syvemmälle siihen miten ja miksi omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja yhteisön sisäistä hyvinvointia voi tukea TRE®-harjoittelun avulla. Pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@treta.fi.


Peruutusehdot

Sovitun ohjauskerran voi tarvittaessa perua maksutta ohjausta edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Tämän jälkeen perutuista tai perumatta jätetyistä kerroista veloitetaan täysi maksu.